Feestelijke eindejaarfolder

Aperitiefhapjes

PER DOOS van 20 stuks

  • 4 mini hoorntjes kaas/ham
  • 4 mini tarteletten bolognaise
  • 4 mini videes ham en kaas
  • 4 mini videes vol-au-vent
  • 4 mini videes met garnaal en bisquesaus
16,00€

Variatie van gegarneerde lepels

Parmaham met meloen2,00€
Garnalen met tomaatjes2,00€
Heilbot2,00€
Gerookte zalm2,00€
Tongrolletje2,00€
Scampi2,00€

Variatie van gegarneerde borrelglaasjes

Garnaalcocktail2,00€
Gerookte zalm2,00€
Galiaham met meloen2,00€
Heilbot2,00€
Hammousse2,00€
Zalmmousse2,00€
Pasta met tartaar van tomaat en mozzarella2,00€

Soepen

Tomatenroomsoep4,00€ per liter
Aspergeroomsoep4,00€ per liter
Broccolisoep4,00€ per liter
Italiaanse tomatenroomsoep4,00€ per liter
Kreeftensoep6,50€ per liter

Belegde broodjes

Standaard belegd broodje (kaas - hesp - préparé - vleessalade - kippewit - krabsalade - tonijnsalade)1,20€ per stuk
Luxe belegd broodje (gerookte zalm - garnaalsalade - heilbot - parmaham - foie gras)1,50€ per stuk


Warme voorgerechten

Kippevidee4,50€ p.p.
Visvidee5,00€ p.p.
Noordzeevispannetje10,00€ p.p.
Tongrolletje in Normandische saus10,00€ p.p.
Tongrolletje in champagneroomsaus10,00€ p.p.
Zalmhaasje in champagneroomsaus10,00€ p.p.
Scampi's van de chef10,00€ p.p.

Koude voorgerechten

Meloen met gerookte parmaham10,00€ p.p.
Gevulde tomaat met grijze garnalen10,00€ p.p.
Noors bord met gerookte zalm, heilbot, forelfilet en garnalen10,00€ p.p.

Hoofdgerechten

Vispannetje15,00€ p.p.
Tongrolletjes in Normandische saus15,00€ p.p.
Zalmhaasje in champagneroomsaus15,00€ p.p.
Varkenshaasje in pepersaus15,00€ p.p.
Kalkoenfilet in archiducsaus15,00€ p.p
Ardeens gebraad in grand veneur saus15,00€ p.p.
Varkensgebraad in peper- of archiducsaus15,00€ p.p.
Orloffgebraad in kaassaus15,00€ p.p.
Kalkoenorloffgebraad in kaassaus15,00€ p.p.
Eendenborst in wildsaus of druivensaus18,00€ p.p.
Parelhoenfilet in druiven- of archiducsaus18,00€ p.p.
Fazantentournedos in wildsaus18,00€ p.p.
Supplement warme groenten & kroketten5,00€ p.p.
 
Menu's kunnen besteld worden voor minimum 2 personen

 

Menu A : 33,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Tomatenroomsoep
  • Vispannetje met garnalen, zalm en kabeljauw
  • Kalkoentournedos grand veneur vergezeld van 7 kroketjes, witloofstronkjes, Franse boontjes en peertjes gevuld met veenbessen
  • Feestgebak

Menu B : 33,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Italiaanse tomatencrèmesoep
  • Gegrilde zalm met dragonsaus
  • Varkenshaasje op wijze van de chef vergezeld van 7 kroketjes, witloofstronkjes, Franse boontjes en peertjes gevuld met veenbessen
  • Feestgebak

Menu C : 38,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Aspergeroomsoep
  • Scampi's van de chef
  • Sorbet
  • Zeewolf met bisquesaus op een bedje van juliennegroenten en asperges vergezeld van 7 kroketjes
  • Feestgebak

Menu D : 45,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Broccolisoep
  • Sint-Jacobsgratin met gamba's
  • Sorbet
  • Filet van hertekalf in wildsaus, appel met veenbessen,
    witloof en mengeling van boschampignons vergezeld van 7 kroketjes of gratin dauphinois
  • Feestgebak

Gezelligheidsschotels

Fondue
Rundsvlees, Kip, Kalkoen, Varkensvlees, Vleesworstjes met spek en balletjes

14,00€ p.p.

Kinderfondue10,00€ p.p.
Klassieke gourmet
Biefstuk, Ardeens gebraad, Chipolata, Witte pens, Kaashamburger, Natuurhamburger,
Kipfilet, Wienersnitsel, Cordon bleu, Kalkoensnitsel
14,00€ p.p.
Kindergourmet10,00€ p.p.
Sylvestergourmet
Struisvogelsteak, Kikkerbilletjes, Gyros, Chipolata, Rundsbiefstuk, Lamskotelet,
Feestbrochette, Varkensmédaillon, Hamburger, Kalkoenfilet
18,00€ p.p.
Vlees- en visgourmet
Lamskoteletje, Kipfilet, Varkensmédaillon, Kalkoenmédaillon, Kikkerbilletjes, Tarbotfilet,
Kabeljauwhaasje, Scampibrochette, Zalmstukje
18,00€ p.p.
Tepanyaki
Scampibrochette, Wilde zalmbrochette, Biefstuk, Kippenreepjes, Chipolata, Lamskotelet,
Varkenslapje, Kalfoensaté, Kalfssneetje, alles gemarineerd
18,00€ p.p.
Groentenschotel
Bloemkool, Wortels, Sla, Witloof, Tomaat, Suikerboontjes, Komkommer
5,00€ p.p.
Pasta of koude aardappelen2,00€ p.p.

Vleesbuffet (vanaf 4 personen) :

 - 19,00€ p.p. zonder bediening 
 - 24,00€ p.p. met bediening en borden en bestek
  • Gekookte ham
  • Gebakken rosbief
  • Gebakken varkensvlees
  • Salami
  • Kippewit
  • Vleesbrood
  • Lunchworst
  • Filet d’anvers
  • Tomaat met garnalen
  • Gerookte ham met meloen
  • Eitjes
  • Verse koude groenten: bloemkool, witloof, broccoli, boontjes, worteltjes en komkommer
  • Fruitweelde
  • Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar
  • Koude aardappelen

Vlees- en visbuffet (vanaf 4 personen) :

 - 25,90€ p.p. zonder bediening 
 - 30,90€ p.p. met bediening en borden en bestek
  • Alle vleessoorten uit het vleesbuffet +
  • Gerookte heilbot
  • Forelfilets
  • Gerookte en gekookte zalm
  • Eitjes met tonijn
  • Fruit met krab
  • Verse koude groenten: bloemkool, witloof, broccoli, boontjes, worteltjes en komkommer
  • Fruitweelde
  • Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar
  • Koude aardappelen

Visbuffet (vanaf 4 personen) 

 - 29,90€ p.p. zonder bediening 
 - 34,90€ p.p. met bediening en borden en bestek
  • Gekookte zalm
  • Gerookte zalm
  • Gemarineerde zalm
  • Gekookte tongrolletjes
  • Scampi’s
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte forelfilets
  • Krab met fruit
  • Sprotjes
  • Langoustines
  • Eitjes met tonijn
  • Tomaat met verse garnalen
  • Verse koude groenten: bloemkool, witloof, broccoli, boontjes, worteltjes en komkommer
  • Fruitweelde 
  • Sausjes: mayonaise, cocktail en tartaar
  • Koude aardappelen

Meat and Events' team wensen u alvast hele fijne feestdagen toe!

Om een goede organisatie te kunnen garanderen, moeten bestellingen:

  • voor kerstavond en Kerstdag uiterlijk vóór 21 december gebeuren. Gerechten voor kerstavond kan u afhalen tussen 15u en 18u. Gerechten voor Kerstdag kan u afhalen tussen 11u en 12u.
  • voor oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag uiterlijk vóór 28 december gebeuren. Gerechten voor oudejaarsavond kan u afhalen tussen 15u en 18u. Gerechten voor Nieuwjaar kan u afhalen tussen 11u en 12u.

Bestellen kan telefonisch op het nummer 056/22.93.11 of via mail, maar vergeet dan uw telefoonnummer niet te vermelden. Contacteer ons ook voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Traiteurdienst Meat and Events maakt ook heerlijke menu’s, wok en pastagerechten, barbecue en buffetten met dagverse groenten en huisbereide salades. Bekijk onze gerechten, en feestgerechten en schuif nu meteen aan tafel.

Contacteer Ons

Slagerij Benny
Goedendaglaan 132
8500 - Kortrijk
België
Tel : 056 22 93 11
Gsm : 0473 77 51 94
benny.baekelandt@gmail.com
BTW BE0792643814
BE49 9734 3825 9471
Op afspraak