Feestelijke eindejaarfolder

Aperitiefhapjes

PER DOOS van 20 stuks

  • 4 mini hoorntjes kaas/ham
  • 4 mini tarteletten bolognaise
  • 4 mini videes ham en kaas
  • 4 mini videes vol-au-vent
  • 4 mini videes met garnaal en bisquesaus
14,00€
Assortiment gepaneerde scampi (9 stuks) 12,00€

Variatie van gegarneerde lepels

Parmaham met meloen 1,50€
Garnalen met tomaatjes 1,50€
Heilbot 1,50€
Gerookte zalm 1,50€
Tongrolletje 1,50€
Scampi 1,50€

Variatie van gegarneerde borrelglaasjes

Garnaalcocktail 1,50€
Gerookte zalm 1,50€
Galiaham met meloen 1,50€
Heilbot 1,50€
Hammousse 1,50€
Zalmmousse 1,50€
Pasta met tartaar van tomaat en mozzarella 1,50€

Soepen

Tomatenroomsoep 3,50€ per liter
Aspergeroomsoep 3,50€ per liter
Broccolisoep 3,50€ per liter
Italiaanse tomatenroomsoep 3,50€ per liter
Kreeftensoep 6,00€ per liter

Belegde broodjes

Belegde broodjes 8 per persoon                                                                                                                              8,00€ p.p.

Warme voorgerechten

Kippevidee 3,50€ p.p.
Visvidee 4,00€ p.p.
Noordzeevispannetje 8,00€ p.p.
Tongrolletje in Normandische saus 8,00€ p.p.
Tongrolletje in champagneroomsaus 8,00€ p.p.
Zalmhaasje in champagneroomsaus 8,00€ p.p.
Scampi's van de chef 8,00€ p.p.

Koude voorgerechten

Meloen met gerookte parmaham 8,00€ p.p.
Gevulde tomaat met grijze garnalen 8,00€ p.p.
Noors bord met gerookte zalm, heilbot, forelfilet en garnalen 8,00€ p.p.

Hoofdgerechten

Vispannetje 10,00€ p.p.
Tongrolletjes in Normandische saus 10,00€ p.p.
Zalmhaasje in champagneroomsaus 10,00€ p.p.
Varkenshaasje in pepersaus 10,00€ p.p.
Kalkoenfilet in archiducsaus 10,00€ p.p.
Ardeens gebraad in grand veneur saus 10,00€ p.p.
Varkensgebraad in peper- of archiducsaus 10,00€ p.p.
Orloffgebraad in kaassaus 10,00€ p.p.
Kalkoenorloffgebraad in kaassaus 10,00€ p.p.
Eendenborst in wildsaus of druivensaus 14,00€ p.p.
Parelhoenfilet in druiven- of sinaasappelsaus 14,00€ p.p.
Fazantentournedos in wildsaus 14,00€ p.p.
Supplement warme groenten & kroketten 4,00€ p.p.
 
Menu's kunnen besteld worden voor minimum 2 personen

 

Menu A : 25,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Tomatenroomsoep
  • Vispannetje met garnalen, zalm en kabeljauw
  • Kalkoentournedos grand veneur vergezeld van 7 kroketjes, witloofstronkjes, Franse boontjes en peertjes gevuld met veenbessen
  • Feestgebak

Menu B : 25,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Italiaanse tomatencrèmesoep
  • Gegrilde zalm met dragonsaus
  • Varkenshaasje op wijze van de chef vergezeld van 7 kroketjes, witloofstronkjes, Franse boontjes en peertjes gevuld met veenbessen
  • Feestgebak

Menu C : 30,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Aspergeroomsoep
  • Scampi's van de chef
  • Sorbet
  • Zeewolf met bisquesaus op een bedje van juliennegroenten en asperges vergezeld van 7 kroketjes
  • Feestgebak

Menu D : 35,00€ p.p. (prijs afgehaald)

  • Broccolisoep
  • Sint-Jacobsgratin met gamba's
  • Sorbet
  • Filet van hertekalf in wildsaus, appel met veenbessen,
    witloof en mengeling van boschampignons vergezeld van 7 kroketjes of gratin dauphinois
  • Feestgebak

Gezelligheidsschotels

Fondue
Rundsvlees, Kip, Kalkoen, Varkensvlees, Vleesworstjes met spek en balletjes
10,00€ p.p.
Kinderfondue 7,00€ p.p.
Klassieke gourmet
Biefstuk, Ardeens gebraad, Chipolata, Witte pens, Kaashamburger, Natuurhamburger,
Kipfilet, Wienersnitsel, Cordon bleu, Kalkoensnitsel
10,00€ p.p.
Kindergourmet 7,00€ p.p.
Sylvestergourmet
Struisvogelsteak, Kikkerbilletjes, Gyros, Chipolata, Rundsbiefstuk, Lamskotelet,
Feestbrochette, Varkensmédaillon, Hamburger, Kalkoenfilet
15,00€ p.p.
Vlees- en visgourmet
Lamskoteletje, Kipfilet, Varkensmédaillon, Kalkoenmédaillon, Kikkerbilletjes, Tarbotfilet,
Kabeljauwhaasje, Scampibrochette, Zalmstukje
15,00€ p.p.
Tepanyaki
Scampibrochette, Wilde zalmbrochette, Biefstuk, Kippenreepjes, Chipolata, Lamskotelet,
Varkenslapje, Kalfoensaté, Kalfssneetje, alles gemarineerd
15,00€ p.p.
Groentenschotel
Bloemkool, Wortels, Sla, Witloof, Tomaat, Suikerboontjes, Komkommer
3,00€ p.p.
Pasta of koude aardappelen 1,00€ p.p.

Vleesbuffet : 15,00€ p.p.

  • Gekookte ham
  • Gebakken rosbief
  • Eitjes
  • Kippewit
  • Vleesbroodje
  • Salami
  • Lunchworst
  • Filet d'anvers
  • Gebakken varkensvlees
  • Tomaat met garnalen
  • Gerookte ham met meloen
  • Koude aardappelen
  • Verse koude groenten (zie groentenschotel)
  • Fruitweelde
  • Sausjes

Vlees- en visbuffet (vanaf 4 pers) : 21,90€ p.p.

  • Vleesbuffet (zie hierboven)
  • Gerookte zalm
  • Gerookte heilbot
  • Forelfilets
  • Fruit met krab
  • Eitjes met tonijn

Visbuffet (vanaf 4 pers) : 25,90€ p.p.

  • Gekookte zalm
  • Gemarineerde zalm
  • Visterrine
  • Scampi's
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte forelfilets
  • Krab met fruit
  • Sprotjes
  • Langoustines
  • Eitjes met tonijn
  • Tomaat met verse garnalen
  • Gekookte tongrolletjes
  • Koude aardappelen
  • Verse koude groenten (zie groentenschotel)
  • Fruitweelde
  • Sausjes

Slager Benny en zijn team wensen u alvast hele fijne feestdagen toe!

Om een goede organisatie te kunnen garanderen, moeten bestellingen:

  • voor kerstavond en Kerstdag uiterlijk vóór 21 december gebeuren. Gerechten voor kerstavond kan u afhalen tussen 15u en 18u. Gerechten voor Kerstdag kan u afhalen tussen 11u en 12u.
  • voor oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag uiterlijk vóór 28 december gebeuren. Gerechten voor oudejaarsavond kan u afhalen tussen 15u en 18u. Gerechten voor Nieuwjaar kan u afhalen tussen 11u en 12u.

Bestellen kan telefonisch op het nummer 056/22.93.11 of via mail, maar vergeet dan uw telefoonnummer niet te vermelden. Contacteer ons ook voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Traiteurdienst Benny maakt ook heerlijke menu’s, wok en pastagerechten, barbecue en buffetten met dagverse groenten en huisbereide salades. Bekijk onze gerechten, en feestgerechten en schuif nu meteen aan tafel.

Contacteer Ons

Slagerij Benny
Goedendaglaan 132
8500 - Kortrijk
Belgiƫ
Tel : 056 22 93 11
Gsm : 0473 77 51 94
benny.baekelandt@gmail.com
BTW BE0524 623 510
BE61 8804 3381 0117
Op afspraak