Slagerij en traiteur Benny neemt u alle zorgen uit handen

U wil graag volop genieten van uw feest? Relaxed en stijlvol? Slagerij en traiteur Benny neemt u alle zorgen uit handen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen beroep doen op de service en expertise van Benny en zijn team. Professionaliteit troef, kwaliteit gegarandeerd. Benny zorgt voor culinaire gerechten met dagverse producten in een smaakvolle presentatie. U kan meteen aan tafel schuiven.

Kwaliteit en dagverse producten

Wat in 1998 begon als een kleine slagerij, is nu uitgegroeid tot een bekende traiteurdienst. De opdrachten stroomden binnen en in mei 2014 werd het te druk om de winkel in Kortrijk nog open te houden. Toch kent iedereen onze traiteurdienst nog als slagerij Benny, vandaar dat we die naam ook behouden hebben. Het schept vertrouwen dat ik een ervaren slager ben, en zelf aan het fornuis of achter de barbecue sta. De kwaliteit en verse bereiding is ontegensprekelijk de aantrekkingskracht van onze traiteurdienst.

Hebt u een familiefeest, een avond met vrienden of een zakelijk evenement en geen zin of inspiratie om te koken? Dan kan u bij ons alle mogelijke gerechten bestellen en zelf komen afhalen of laten brengen. Wij komen ook aan huis koken, dit kan een wok  of pastagerecht  zijn of een barbecue of buffetten. Naast onze voorgestelde menu’s en feestgerechten en onze gerechten kunt u ook zelf een menu bespreken, aangepast aan uw wensen. We zijn heel flexibel, alles is mogelijk. We koken zowel voor particulieren als voor bedrijfsevenementen voor groepen van 20 tot 1500 personen, en dit met of zonder bediening.

Bekijk nu onze eindejaarsfolder en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Bestellingen en reservaties dienen altijd per mail geplaatst te worden, niet telefonisch!

Contacteer Ons

Slagerij Benny
Goedendaglaan 132
8500 - Kortrijk
België
Tel : 056 22 93 11
Gsm : 0473 77 51 94
benny.baekelandt@gmail.com
BTW BE0524 623 510
BE61 8804 3381 0117
Op afspraak